Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 2024-04-19, 10:14 AM

Замулинецький ліцей

Управління ДСЯО в Івано-Франківській області"
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2021 » Квітень » 29 » Розвиток творчої особистості
6:30 PM
Розвиток творчої особистості

 

 

29 квітня на базі Замулинецького ліцею відбулося методичне об’єднання педагогів позаурочної діяльності для закладів освіти Матеївецької сільської ради, яке очолює Григор’єва Наталія Михайлівна. Провела - Надія Михайлівна Назарійчук, педагог-організатор Замулинецького ліцею, стаж роботи 17 років, вища кваліфікаційна категорія.

Методист відділу освіти Матеївецької сільської ради Вольська Леся Михайлівна та голова МО педагогів позаурочної діяльності - Григор'єва Наталія Михайлівна, привітали учасників семінару.

Тема доповіді педагог-організатора: «Розвиток творчої особистості в навчально-виховному процесі». Надія Михайлівна впевнена: Дітям не потрібні ідеальні вчителі! Їм потрібні вчителі, які розпалюють жагу до знань, які вселяють віру у свої сили. І просто змушують посміхатися щодня. Прозвучало  відео-привітання від лідерів учнівського самоврядування Замулинецького  ліцею.

Світле свято Воскресіння Христового святкується на весні і асоціюється у дітей з писанням писанок. Мудрі люди кажуть: "У світі доти існуватиме любов, доки люди писатимуть писанки". Кожна писанка - це ніби маленький світ. Писанка-символізує добро, радість життя, для молодих - надію на щасливий шлюб. Саме червоне яйце є головним символом Воскресіння, жертовності і небесного вогню. Символізує також пролиту за людей кров воскреслого Спасителя і радість життя. Тож нам запропонували переглянути майстер-клас з виготовлення писанок в техніці декупаж, яке провела вчитель трудового навчання Замулинецького ліцею, першої кваліфікаційної категорії, призер конкурсу «Вчитель Року-2021» Луканюк Ольга Дмитрівна.

29 квітня — день особливий для всіх, хто живе у ритмі танцю. Адже у всьому світі він відзначається як Міжнародний день танцю. Це свято, присвячене усім танцювальним стилям. При всій своїй красі та легкості, танці — це важка праця і дисципліна, щоденні репетиції і тренування. Танець — це рух, а рух це життя! Форми ж святкування вельми різноманітні — від традиційних концертів і виступів до танцювальних флешмобів і незвичайних уявлень.

Сьогодні ми теж долучилися до святкування цієї події та поринули у веселий   челендж «Здорово танцюю» під гаслом «Танцюєм завзято, щоб вірус прогнати»,  у виконанні учнів 5-А класу Замулинецького ліцею.

ЗДВР Романюк Н.С.

 

 

Переглядів: 341 | Додав: @nadja@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Архів записів
Друзі сайту

Управління ДСЯО в Івано-Франківській області"
Copyright MyCorp © 2024
uCoz