Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 2024-04-27, 2:12 AM

Замулинецький ліцей

Управління ДСЯО в Івано-Франківській області"
Меню сайту
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 17
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2020 » Жовтень » 6 » Відкриття оновленого ліцею
5:39 PM
Відкриття оновленого ліцею

 

      28 серпня 2020 року ми  радо вітали  гостей  у стінах Замулинецького  ліцею Матеївецької сільської ради ОТГ з нагоди  відкриття оновленого закладу освіти після  капітального ремонту за президентським проєктом "Велике будівництво". Це велика  радість не лише  для учнів, а й для педагогічного колективу і особливо, для господаря-директора  -  Світлани Богданівни Юзюк. Шановними гостями на святі стали голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Віталій Федорів, Директор департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА Кімакович Віктор Євстахієвич, депутат Івано-Франківської  обласної ради Орися Володимирівна Книшук, голова Коломийської держадміністрації Глушков Любомир Олексійович, тимчасово здійснююча повноваження сільського голови Селезінка Світлана Михайлівна, керівник фірми, яка здійснювала реконструкцію - Дідик Андрій Ярославович, Отець Василь П'ятничук УП церкви перенесення мощей Св. Миколая  та Отець Ігор Горук  УГК  церкви перенесення мощей Св. Миколая с.Замулинці. Два місяці пройшли в турботах і клопотах . Цими проблемами турбувалися і працівники нашої Матеївецької сільської ради ОТГ. Бачити оновлений ліцей було мрією світлої пам'яті Петра Васильовича Книшука, пам'ять якого вшанували хвилиною мовчання.

      На святі були присутні і ті люди, без яких би новосілля нашого ліцею просто не відбулося. Це - будівельники!
Хай на наше свято буде у вас радощів багато.
І здоров’я у житті хай буде. А за роботу вам дякують люди.
Хай буде щастя, гроші, робота.
А від держави хай буде турбота.
Хай регулярно надходить зарплата,
І добре все буде - і в будні, і в свята !

Від усієї душі бажаємо вам і вашим сім’ям миру, добра, благополуччя, щедрих замовлень і належної оцінки праці!

         Усе, що стосується навчального закладу та його учнів, пов’язане і з батьками дітей. Вони - це частина нашого колективу. І тому, сьогоднішнє свято вони ділять разом з нами, так як усвідомлюють, що освоєння знань у кращих умовах їхніми дітьми, запорука стабільності та достатку родини у майбутньому. Дякуємо за розуміння та допомогу.

         Гостей вітали учні замулинецького ліцею, а свої пісні дарували Соломія Фітель, Соломія Гнатюк, Маргарита Проскурняк, керівник - Дмитерко Людмила Дмитрівна. Ведучими свята були заступник директора з виховної роботи  Романюк Надія Степанівна та педагог-організатор Назарійчук Надія Михайлівна.

 

 

 

Переглядів: 415 | Додав: @nadja@ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Архів записів
Друзі сайту

Управління ДСЯО в Івано-Франківській області"
Copyright MyCorp © 2024
uCoz